Prizi Bırak

  • 0
internet download mecrasıyla takibe başladığım ilk dizi prison break dün dördüncü sezonun son bölümüyle sona erdi. genel reytingin paralelinde olacaktır benim görüşüm de. bundandır birinci sezonun ne kadar heyecanlı, michael'ın her zaman bir planın olmasının ne kadar can sıkıcı ve üçüncü ve dördüncü sezonun düşüş içinde olduğundan uzunca bahsetmeyeceğim.

ancak şunlardan bahsedebilirim:

1. birinci sezondan bu yana en sevdiğim karakter john abruzzi oldu. son bölümde, michael'ın tırmanış sahnelerinde aklıma abruzzi'nin ayak serçe parmağını nasıl kestiği ve tırmanışına engel olup olmadığı geldi. hiç daha bu büyük resimler companyler yokken gittin sen abruzzi. rest in peace.

2. bunca erkeğin kayıp gittiği hapishane menşeili bir dizide sarah gibi narin bir kızın 3.05 sezon dayanabilmesi ciddi bir başarıdır be yav. hurra!

3. kellerman sen de kötü adamdın ya companynin bu dördüncü sezonda hasıl olan orangutanı gibi değildin. az küfür yemedin ama son hamlelerinle biraz semapati kazandın. to the Top!

4. t-bag her taşın altından çıktın. yamyamlık yaptın, işadamı triplerine girdin. iyi adam olmaya da niyetliydin sanki bi ara ya o güleç herif bitirdi son iyilik kırıntılarını da. sonun pek iyi olmadı ya senin motton bestseller olmuş. be better!

not: gretchen morgan'ın hikayesinin anlatılacağı ve olayları biraz daha ayrıntılandırması beklenen dvd si yaz aylarında piyasaya çıkacak imiş.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder