In Bruges

  • 0


bilmemkaçıncı geleneksel bizim evin ödülleri töreninde en iyi film ve en iyi erkek oyuncu ödülleri -ki colin farrell aldı ancak yoğun programı nedeniyle törene katılamadı, onun yerine ödülü filmde de kendisine eşlik eden güzel hanımefendi aldı- In Bruges aldı. kim demişse ki gelin millet bruges'de film çekelim deyü, kim yazmışsa hikayeyi iyi etmiş, gayet sade, güzel bir film hediye etmiş bana.

Başrollerde colin farrell ilen brendan abimizin yarattığı irlandalı etkisi ile oluşturulan ara kesitler filmi - benim için - çok çok eğlenceli kıldı. (bkz: irlandalı etkisi) (bkz: içimizdeki irlandalılar)

özellikle colin farrell'ı miami vice gibi saçmalıklardan sonra böylesine bir filmde görünce şaşırdım amma artık bu filmin hatrına yeni işlerini de beklemeye başlarım. son sözüm taksonomculara ingiliz/irlandalı/iskoç aksanıyla konuşulan içinde komedi unsurları barındıran aksiyon filmlerine -ayrıntılı tanım için bkz: guy ritchie- özel bir tür adı koyun da ona göre ben de izleyeceğimi bileyim. iyi geceler, iyi şanslar.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder