Rusların sıcak denizlere inme planı

  • 0

Haberlerden felan duymuşsunuzdur, şu aralar başbakanımız rte rusya ziyaretinde. bu ziyaret kapsamında çeşitli görüşmeler, ticaret anlaşmaları felan yapacakmış. iyi güzel. amma velakin yine bu görüşmeler sonucunda rusya ile vizelerin karşılıklı olarak kaldırılacağı söylentisi fısıltı gazetelerinde yazılıp çizilmeye başlandı ki korkutucu olan da bu. duyunca doğal olarak konuyu araştırma ihtiyacı hissettim. ve yanılmadığımı da gördüm. evet dostlar, yıllardır severek dinlediğimiz, rusların sıcak denizlere inme planı tekrar bir araya gelmeye karar vermiş. okuduklarıma bakılırsa planın aslında kış uykusunda olduğu, bu günün hayalini kuran rus yeraltı cemiyetleri tarafından, şekil değiştirerek günümüze kadar getirildiği anlaşılıyor.
rus kadınlarının insanımız üzerinde yıllar süren araştırmaları da sonuç vermiş olacak ki, ülkemize akın yapacakları günü iple çekiyorlar kuzeyin zalımları. bakın sizinle de paylaşıyım. eski posterleri bile tekrar gün yüzüne çıkarmaya başladılar. hazırlıklı olalım yoldaşlar.
başbakanımızdan ricam burayı okuyorsa, tehlikenin farkında olsun. netekim an be an rusların kötü emellerine alet olma yolunda ilerliyor.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder