Scott Pilgrim vs. the World

  • 0


dipnot: Jesse Eisenberg ile Michael Cera kişileri, şimdiye değin benzer karakterli rol kılıflarına girdiklerinden mi olsa gerek bende tek bir kişiymişler hissiyatı yaratıyorlar.

Edgar WrightSpaced, Shaun of the Dead, Hot Fuzz gibi Simon Pegg'li ve ingiliz mizahı kokan filmlerle tanırdım ki, izlenecek filmler listesine de bu referanslarla girdi Scott Pilgrim vs. the World. Daha önce farklı türlerde (zombili, polisli aksiyonlu) filmleri başarılı şekilde tekrar yorumlayan ve bonusları toplayan Wright, bu kez de şaşırtmadı beni sağolsun. Amaaan çizgi roman uyarlamalarının da b.kunu çıkardılar demeyin, gönül rahatlığıyla izleyebilirsiniz. Bu arada filmdeki indie etiketini de Michael Cera'nın varlığı kuvvetlendiriyor mu ne. bulunduğu her filmin indie movie olarak etiketlenmesine yol açacak sanki, en azından bende öyle bir hava oluştu.

Bu arada Simon Pegg'i de kankası Nick Frost ile senaryosunu yazdıkları Paul isimli film ile analım burdan. filmin konusu için imedebe'de demişler ki; Two British comic-book geeks traveling across the U.S. encounter an alien outside Area 51. demişler.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder