Flashmob İnsanın kendine yakıŞanı Giymesidir

  • 2
Türkiye'de pek örneği görükmese de frenk memleketlerinde viral reklam çalışmaları kapsamında olsun efenime söyliyim tamamen eğlence amacıyla olsun çok da yaratıcı örneklerine rastlanan bir blitzkrieg saldırısı kıvamında olayların geliştiği bu eylemce/gösterilerden bir demet sunuyorum sizlere, izlemeye doyamayın inşalla. Fontum verdana uçurdun beni daldan dala. Evet.


Star wars deyince akan sular akmaz, vantilatör susmaz olur. tabi. Işın kılıcıyla yapılacak ekmek arası lavaşkritleri göreceğimiz günler yakındır. Bu arada sıralama kafamın randomlama bozuna göredir, takılayım demeyin.


Ip man stayla insanı olarak kılıçla işimiz olmaz lakin easy mode bir törd pörsın şutır kıvamındaki bu atraksiyon da eğlenceli duruyor.

 

Bir reklamlama örneği, hem de canımız brüj'ümüzün de yer aldığı güzide ülke belçika'da.


Ne yalan söyliyim flashmob aktivitelerinin klasik müzik aktivitesi içerenlerinden daha bir hoşlaştım, viral reklam da denilebilir mi denilemez mi tartışmalar sürerken bir klasik müzikli flashmob ile de bültenimizi kapatacağımın spoylırını verir hayırlı pide+tereyağ+tulumpeynirileri dilerim.


Ravel seni geç tanıdım Bolero'nu çok sevdim, 2008 yılının bir siyasi tarih dersiydi felan feşmekan.

2 yorum :

  1. improv everywhere'in alisveris merkezindeki flashmob calismasi da leziz, push to add drama zaten favori reklamim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. improv everywhere demiş iken, güzel şeyler bunlar;

      http://www.youtube.com/watch?v=J5gCeWEGiQI

      http://www.youtube.com/watch?v=jwMj3PJDxuo&feature=relmfu

      thanks

      Sil