Hergün Bir Şarkı Adeta #29

  • 0
Şair diyor ki; doğru ya ne diyordu şair, vatan sevgisi falan mı geveliyordu yine ortaokul sırasındaki çocukların kafasına kafasına. Yok öyle değil, orayı geçtik artık progresifin huzur dolu sularındayız. Peki beardfish ne diyor; My voice matters too, yani seçimden sizin parti çıkmış olabilir ama azınlık olsak da biz de bu ülkede yaşıyoruz bizim de bir takım haklarımız var mı diyor, alakası yok adamların derdi başka. 
Şarkının başka bir yerinde bu sefer ne diyor peki; Why do you want me to stay the same, Life wasn't meant to be that way, yani aynı nehirde iki kez yıkanamazsın, e bu adamlar diyalektik materyalizme mi göz kırpıyor, sanmam.
Buraya kadarki çıkarımlarımda yanılmış olabiliri ama Crawl back in your dirty little hole diye arka arkaya bağıran bu adamların derdinin Kafka'dan başkasıyla olması mümkün değil. Gibime geliyor.
Tüm bu cümleler hasılı kelimesini kullanabilmek için yazılmış doldurma cümlelerdir, o gün gelip de doğa tekrar dengesini bulduğunda ortadan kalkacak ve yerlerini anlamlı cümlelere bırakacakladır.
Hasılı, beardfish yukarıdaki şarkının da yer aldığı albüm ile bizlere pek çok güzel progresif eser hediye etmiş, zevkini sürmek bize düşmüş. Bizi mahvetmeye çalışan bu -güzel görünümlü- havalara karşı antidot niyetine dinleyiniz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder