Banksy'nin İzinde III

Banksy'nin İzinde III

  • 0
ratatouille 1.2m: Kavalcının köyü terketmesi ne acı, çok da güzel çalıyordu halbu ki :(
ratatouille 0.8f: Ya bişey diycem biraz takip etmesek mi kavalcıyı, hem müzik ruhun gıdası derdi babannem.

Esnek çalışma saatlerine uygun, baskı altında doğru kararları verebilecek nitelikte insanlar kümesi bir masa etrafında toplanmış, alınması onlarca karar üzerinde hararetle konuşuyorlardı. Çalışan masraflarındaki artış, taksi fişi kullanarak kendine ek gelir yaratmanın ciddi bir iş kolu haline gelmesi, çalışan verimliliğinin daha efektif bir şekilde nasıl kontrol edileceği konuştukları konulardan sadece birkaçıydı. 
O anda kral arthur ve şövalyelerinden tek farkları masanın yuvarlak değil de dikdörtgen olmasıydı. En azından içlerinden birisi böyle olduğunu düşünüyordu. Bir diğeri, çalışma arkadaşlarına çaktırmadan  kızarkadaşıyla akşam yemeğe gidecekleri hint restoranına rezervasyon yaptırmakla meşguldü. Birisi, son zamanlarda da çok kilo aldık yahu, spora başlamak lazım. İyisi mi bugün eve gider gitmez eşofmalarımı üstüme geçirip parka yürüyüşe gideyim. Takım elbisenin altında eşofmanla işe gelsem, hem eve uğramama da gerek kalmaz. İyi fikir. diye derin mi derin düşüncelere dalmıştı. Arkadaşları, onun toplantıdan koptuğunun pekala farkındalardı. Farkındalardı farkında olmasına ama adamın kısa süre önce belalı bir boşanmayı geride bıraktığını bildiklerinden ona hoşgörülü davranmaya karar verdiler. Az önce rezervasyon yaparken bıraktığımız, nispeten daha genç olan kahramanımız, rezervasyonu kimseye çaktırmadan halletmiş, tamam bu sene pek de iyi bir zam kapamadım ama şu adamın yerinde olmadığım için şanslıyım valla, iyisi mi bu gece sevgilime bir sürpriz yapayım da ilişkim sağlamlaşsın. diye düşüncelere girişmişti kafasının içinde. Tam ne kadar güzel bir ilişkisi olduğunu düşünerek kendini gaza getirmeye başlayacaktı ki insan kaynaklarından desmond, john bey fransa açıklarında gemileriniz battı herhalde, derin düşünceler içerisindesiniz, hayırdır.. şeklinde, şakayla karışık bir ifadeyle uyandırdı onu. En azından şimdilik bu kadarı yeterdi bu ona.
Biz masadan ayrılırken desmond, insan kaynağı olmanın gereğini yerine getirdiğinden olsa gerek yüzündeki kendinden emin ifadeye eşlik eden gülümsemesiyle uğurluyordu bizi..

You have to systematically create confusion, it sets creativity free. Everything that is contradictory creates life 
― Salvador Dalí

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder