Sesli Düşünüyorum : Islanmak Güzeldir

  • 2



reklam kokan bi başlık attığımın farkındayım."artık ben de okunayım,bilineyim,popüler olayım", ya da "underground kalsam bile bi 5 kişi okusun en azından be" gibi düşünceler geçti netekim aklımdan.hazır da ıslanıyorum çok süper başlık olur bu kelime öbeği diye düşündüm gelirken.

yek yaa.

evet haklısın.aslında korkuyorum takip edilmekten , gözlerin üzerimde olmasından çünkü ne kadar fazla göz o kadar korku benim için -bu cümlelerde gece izlenen Lars and the Real Girl filminin etkisi göze çarpabilir.

bi 15 dakka sonra yazdığına yabancı kişinin devam etme çabası

bissürü param olsun ,bissürü yeri de gezebileyim bu sayede ama herkesin görebileceği yükseklikte bi yerde olmayayım.tam tersine insanların içinde gözden rahatça kaybolabileceğim -şimdi neysem sanki- bi yerde olayım.burdan yazar ilgiden bunalmış artık inzivaya çekilecek çıkarımı da yapılabilir.o da sana kalmış ama ben ilerde dönüp dönüp aha ben yazdım bunları diyebileceğim bişeyler yazma konusundaki ısrarımı sürdüreceğim.

her hafta pazartesileri derste defterime tam sayfa yazmaya,çizmeye de devam ediyorum bu arada ,ısrarla fotokopicide çoğaltınız..

2 yorum :

  1. haha. süpersin. ilerde ünlü olursan ben bunu tanıyodum diycem.bana faksla o eserleri ben burda gerekenünü sağlarım sana.

    YanıtlaSil
  2. oha sevindim ki ben.. tea sugar add your room

    YanıtlaSil