Upless Mrs. Çingene

  • 0


Ahmet o akşam, kendini hürriyet isimli gazetenin foto galeri sayfasında buldu. Önünde alabildiğine yurdum insanı, memleket kokusu, mankenlerin kusurları vs. başlıklı galeriler uzanıyordu.

O kasvetli, bol yağmurlu-çamurlu istanbul akşamında ofisine tıkışmış, elinde adana kebabı o titrek ekranına bakıyordu. Yeni başlamıştı işe. İlk etapta müdürü 14.1'' koca kasalı bir monitör tahsis etmişti kendisine. Bol bol gece vardiyasına kalması icap ediyordu işe öğrenmesi gereğiyle.
İşte koca ofiste tek başına elinde adana kebabı, Ahmet'in devam hikayesi.

Akşamcı bu yeni yaşam tarzına adapte olması kolay değildi. Hemen herkesin düşebileceği tuzağa o bodoslama atladı; üstsüz çingene isimli galerideki ilk fotoğrafa kandı.

Böylece uzuuun bir yolculuğun ilk adımlarını attı son derece hevesli, tavşan deliğine düşmüş alice ürkekliğinde tıklamaya başladı fotoğrafların üstüne -bir yandan da sağına soluna önüne arkasına bakaraktan, özellikle bayan çingenenin seramikli kısımlarına tıklıyor, zevkin doruklarında geziyordu ki, tamamen amacının dışında görüntülerle, -tahminen şakşuka müziği eşliğinde- oynayan insanlar güruhunun görüntüleriyle karşı karşıya kaldı.

Kaçış yoktu.

Olayın tüm vehametine rağmen devam etti.

tıkladı, tıkladı, tıkladı...

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder