Adrien Brody - High School - Splice

  • 0

Adrien Brody favori oyuncularımdan değildir, öyle aman yeni filmi çıkacakmış not edeyim bir kenara demem. Oynadığı filmler içinde de en sevdiğim olanı da oscarlı filmi The Pianist'ten çok, Wes Anderson'ın yönettiği, üç kardeşin tren ile hindistan'ı aştığı eğlenceli film The Darjeeling Limited'dır. şimdilerde iki film ile geliyormuş Brody, bir tür alien hikayesi olan Splice ile bu yılın Pineapple Express'i olmasını beklediğim High School. Beni cezbeden de yeni bir alien hikayesinden çok, Sundance Festival görmüş geçirmiş, stoner movie tarzı lise filminden çıkan adrien brody'li trailer oldu.
Bu arada madem The Darjeeling Limited'in adını andık filmden ara notlar vereyim.
.Filmi izleyenler Jason Schwartzman'in canlandırdığı Jack karakterinin ayrıldığı kız arkadaşını bilecektir. Bu ikilinin hikayesinden bir kesit Hotel Chevalier ismindeki kısa filmde geçiyor ve kız arkadaşı da Natalie Portman oynamış. Filmi izlemek isteyenler burdan buyursun.
.Francis Ford Coppola'nın evlatlarından Sofia'yı biliyorduk da The Darjeeling Limited'da Ramon Coppola da yazar kontenjanından yer almış.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder