Aşağıçiğil Postası

  • 2
Marketten aldığı hazır çorbanın arkasında yazan yemek tarifini kendi üzerinde deneyen üniversite öğrencisi evinde ölü bulundu.

Google, 29 Ekim için hazırladığı logo aleyhinde kampanya başlatan türk gençliğini, arama motorunda kullanılan arama sözcüklerini isim isim ifşa etmek ile tehdit etti. liseli serap severler tedirgin.

Boston şehrinin yeşil beyazlı takımı Celtics'te yıllardır süren üç büyükler geyiğine geçen seneki performansı ile karşılık veren Rajon Rondo, bu seneye de etkileyici istatistiklerle başladı. 24 asist !?!?

last.fm üzerinde, Mustafa Sandal şarkılarını "doom-metal" olarak etiketliyen bir grup genç ortamda ciddi infiale yol açtı.

niğde'de düzenlenen örgü teknikleri ve pekmez festivalinin son gününde açıklanan, yüzyılın en başarılı örgü stilleri listelemesinde ilk sırayı, zeki müren dişi ve türkan şoray kirpiğini geride bırakan haroşa aldı. bilmeyenler için haroşa örgüde ipliğimizin yönü hep bize doğru olacak, sap şişi ilmeğin ortasından kendimize doğru batırırken ipliğimizi de kendimize doğru doluyoruz.
ayrıca basına kapalı olarak yapılan laikçi ev hanımları toplantısından çıkan karara göre de, ilerleyen zaman içinde bulunacak ilk örgü tekniğine atatürk çapağı isminin verilmesi kararlaştırıldı.

2 yorum :

  1. hiç bu kadar kahkaha atmamıştım!

    YanıtlaSil
  2. daha önce böyle bir yorum almadığım için tam olarak ne diyeceğimi bilemedim. daha sonra bilahare teşekkür edeceğim.

    YanıtlaSil