deneysel sayko killer

  • 2


düşündüm de; kırık dökük salaş ev, düşünceli yaşlı adam, sümüklü balat çocuğu, hüzünlü şehir fotoğrafları çekmede başarı sağlayamayacağım atayım kendimi konseptlere dedim. -cümle içinde konsept kelimesini ilk kez kullanıyor olmama verin acemiliğimi nolur. şu aralar öyle seviyorum ki konsepti cümlelerimin öznesi de dolaylı tümleci de yüklemi de konsept olsun istiyorum. dış kapıma mandal takayım, dış kapının mandalı konseptini yakalıyayım, evimi bienal galerisine çevireyim, sanatla yatayım, sanatla kalkayım istiyorum. abartmayayım da kendime geleyim yoksa kötek bana gelecek. velhasılı kelam bu fotoğraf da konsept sevdamın ürünüdür my friends. pancurlarımın arasındaki boşlukan çekilmiş mahalle(m) fotoğrafı sergi ismi de. keyfini çıkarın.

son olarak da fotoğrafa destek olması hüzün katması amacıyla bir şiir ve bir şarkı;



dış kapımdan her çıktığımda yere dökülen beyaz dutları gördüğümde
şüphe etsem de nasıl çocukların var senin diye
gecenin birinde dolmuştan inip, ulaşabilmek için tırmanırken yokuşları
kalbim teklerken, kan ter içinde küfretsem de
i am nothing without you mahalle

daha bir ikametgahını bile almadıysam
yan taraftaki parka bir elimde bira bir elimde çitlek oturmadıysam
sanma ki seni hiç düşünmüyorum
i care about you mahalle

2 yorum :

  1. bu yazıdaki mezkur "kötek" benimki mi? evet üşenmedim kopi-peyst yaptım yazı stilini daha afilsiz bi şeye çevirip baktım çünkü webdings'çe bilmiyorum, olamaz mı?

    YanıtlaSil
  2. pardon yahu ben firefoxda yazdığım içün webdings çem var sandım meğersem yokmuş, düzelttim. bu arada evet o kötek senin kötek hatta link haline getirip ilgili postuna bağlantı vermek istiyorum.

    YanıtlaSil