Hergün Bir Şarkı Adeta #76

  • 0
uzayın kuytu köşelerinde saklı kalmış bir soru aramaya inancı kalmamış kahramanımızı kahvaltı üstündeyken yakalar.

bu brutal vokal nerden çıkmış biliyor musun?
bilmiyorum ki nerden.

[uğursuz soru çıkar.]

cevabın da aynı sorusu gibi kendiliğinden çıkıp gelmesini bekler kahramanımız ama gelmez bir türlü. o da, sanki varlığını ispat etmek istercesine düşünmeye başlar. düşünür, düşünür, düşünür... önce blues vardı cümlesi ile başlattığı rock müzik tarihçesinde evladım ne anlıyorsun bu böğürtülerden sorusundaki böğürtüleri konumlandıramaz bir türlü. gerçekten de ne anlıyordur bu böğürtülerden, düşündükçe müzik zevkine olan inancı gittikçe zayıflamakta olan kahramanımız deniz seki noktasından buralara ne ara geldiğini dahi hatırlayamamaktadır.

[deus ex machina!]

[tweet girer.]


f5 tuşuna tanrısal bir dokunuş ile çözülmeye başlar sorun. önce tanrılara yemeksepetinden dürüm söyleyen kahramanımız, uğruna çocukluğuna doğru bir içsel yolculuğa çıktığı o meş'um sorunun yanıtını ancak wikipedia'da, bir annenin seyahat güncesi başlığıyla paylaşılan şu kısımda bulabilecektir.

commented on the local music as follows: "Never before I have heard uglier songs than those of the Vikings in Slesvig. The growling sound coming from their throats reminds me of dogs howling, only more untamed."

tabii ki, vikingler! peki ama vikingler bu böğürtülerden ne anlıyorlardı?

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder